De ene voet voor de andere zetten, op jouw tempo, dat geeft rust.

De ene voet voor de andere zetten, op jouw tempo, dat geeft rust.

Ik ben één en al oor.

Oké, je hebt beslist: ik ga op tocht met Wandelend Perspectief. Als cadeau aan mezelf, want ik heb die pauze verdiend.

Of je bent nog in dubio: zal ik dat wel leuk vinden? Is dat niet te zweverig? Hoe krijg ik dat ingepast in alle drukte? Welke wandeltocht moet ik dan kiezen?

Of je nu al helemaal zeker van je stuk bent of nog een beetje twijfelt, laat ons even kennismaken. Stuur me een e-mail of vul het contactformulier in, laat je gegevens achter en ik bel jou met plezier op.

Tot in den draai!

Contactformulier

Stuur me een bericht via onderstaand formulier en ik bel je snel!

  Een vraag?

  Misschien vind je hier al een antwoord.

  Een wandeltocht is plezanter als je het fysiek goed aankunt. In het bijzonder voor de Camino Frances en de tocht door Oostenrijk heb je een goede conditie nodig, want de weg is nooit plat. Je bereidt je voor door heel regelmatig te wandelen en zo de nodige kilometers in de benen te krijgen. Aanvullen met een conditiesport als zwemmen of fietsen is helemaal top.

  Alle trajecten worden in goede banen geleid door mezelf, Ludo De Ranter. Ik ben de bezieler en het gezicht van Wandelend Perspectief. Ik ga mee als compagnon, als luisterend oor, als stille raadgever. Afhankelijk van de groep en de thema’s die spelen, kies ik er soms voor om nog een deskundige mee te nemen. Zij gaan niet mee als therapeut. Wel wandelen ze mee en helpen ze je misschien hier of daar op weg.

  In het geval van een 1-op-1-wandeling contacteer ik je vooraf telefonisch voor een korte kennismaking en de nodige concrete afspraken. Voor de wandeltochten in groep laat ik alle deelnemers op voorhand met elkaar kennismaken, een paar weken voor we afreizen. Ik stel elke groep zoveel mogelijk samen op basis van gemeenschappelijke thema’s.

  Een tocht met Wandelend Perspectief is vooral een cadeau aan jezelf. Je maakte zelf de keuze om dit te doen, kies dan ook helemaal zelf hoe je het wil doen. Met iemand die je al kent, of helemaal alleen. Als het maar met volle goesting en al je zintuigen ‘aan’ is.

  Het aantal kilometers dat we elke dag stappen ligt vast. Voor de rest is alles mogelijk. We werken geen therapeutisch programma af, maar gaan op een losse, vriendschappelijke manier te werk. Er is aandacht voor goed eten, rust en privacy.

  We vertrekken elke wandeldag vroeg genoeg om in de namiddag rustig te kunnen ‘landen’. Tijd voor zelfzorg, rust en je goesting doen staan dan centraal. Ik moedig bovendien iedereen aan om zijn eigen wandeltempo te zoeken, wat inhoudt dat de groep niet altijd samen wandelt. ’s Avonds samen eten mag, maar moet niet. Jij zit aan het stuur.

  Nee. Wandelend Perspectief selecteert en boekt de overnachtingslocatie(s). Goede bedden, lekker eten (in de buurt) en gastvrijheid staan hier centraal. Verblijven we op verschillende plekken, dan slaap je in een fijne mix van logies: een hostel, gasthof, hotel, casa rural…

  Ja. Wandelend Perspectief geeft input en tips indien gewenst, maar je zorgt zelf voor vervoer naar onze verzamelplaats aan het begin van de reis, en weer terug. Aangezien je (voor ons aanbod in groep) vooraf kennismaakt met de andere deelnemers, kan je de optie van samen reizen verkennen.