deelnemers6 tot 10 deelnemers

deelnemers50 km

deelnemers3 stapdagen

deelnemers2 overnachtingen

Thema: ‘Ik en al die anderen’ — Met ludo en greet

De Voerstreek is het rustgevende heuvelland op de grens van België, Nederland en Duitsland. De holle wegen, maretak en fraaie hoogvlaktes hebben hun plek in heel wat wandelharten veroverd. Het wandelpadennetwerk is er uitgebreid en steden als Maastricht, Aken en zelfs Luik zijn niet veraf. Zoveel schoonheid dicht bij huis: deze korte tocht zal je verrassen.

Wanneer?

  • 25 – 28 april 2024
  • 7 – 10 november 2024

Waar?

We verblijven elke nacht op dezelfde locatie, in het Blanckthys Hotel in Voeren. Het is een gastvrije uitvalsbasis voor onze wandelingen, een plek die aanmoedigt tot ongedwongen ontspannen.

Voor wie?

Voor mensen die wat vastzitten in een specifieke relatie – met hun partner, kind, collega, noem maar op – of voor wie relaties in het algemeen moeilijker zijn.

Wat kost het?

600 euro* per persoon, halfpension

Wat heb je nodig?

  • een gemiddelde conditie
  • stevige wandelschoenen
  • wandelkledij voor alle weersomstandigheden
  • Een dagrugzak
  • eventueel wandelstokken als hulpmiddel
  • een wandeldagboekje is een leuke extra
de voerstreek

Hoe gaan we te werk?

Stuur me een mailtje en ik bel jou spoedig op om kennis te maken. Aan de hand van dat gesprek match ik de potentiële deelnemers met elkaar tot een fijne groep. Een drietal weken voor vertrek ontmoeten de deelnemers elkaar persoonlijk. Ik vertel wat we zoal gaan doen en geef tips mee ter voorbereiding. Vervoer naar en van ons ontmoetingspunt in de Voerstreek regel je zelf, eventueel met een aantal andere deelnemers.

* Dit is een richtprijs. Het zou zonde zijn als je om louter financiële redenen niet aan een Wandelend Perspectief kan beginnen. Wil je dus graag mee, maar is deze prijs echt te hoog voor je? Laat het me weten en we spreken samen een aangepast tarief af, in alle discretie.

Een tocht met Wandelend Perspectief is tijd mogen nemen. Voet voor voet vooruit. We maken er geen cross van. We gaan niet voor grootse prestaties. Al wat we doen is wandelen, ademen, babbelen, stil zijn. Zonder stress, maar met veel goesting. Want dat brengt rust en perspectief.

de aanpak van Wandelend Perspectief →
aanpak

Zegt dat je wat, samen dit grensland verkennen?
Geef een seintje, mijn rugzak staat klaar.