Wie tijd maakt voor zichzelf vindt meer tijd voor anderen.

Wie tijd maakt voor zichzelf vindt meer tijd voor anderen.

Tijd vrijmaken om bezonnen keuzes te maken,in goed gezelschap?

Tijd vrijmaken om bezonnen keuzes te maken, in goed gezelschap?

Een trip met Wandelend Perspectief doe je dan wel voor jezelf, je hoeft het niet alleen te doen. Met anderen op wandeltocht gaan kan verrijkend zijn. Je voelt herkenning, kunt elkaar steunen, van elkaar leren.

Bij Wandelend Perspectief vind je dan ook een mooi aanbod meerdaagse wandeltrips in groep. Soms dichtbij, soms wat verder weg. Nu eens een paar dagen, dan weer een hele week.

Omdat een goede groepsdynamiek belangrijk is, stemt Wandelend Perspectief de deelnemers maximaal op elkaar af voor elke reis. Welke thema’s zijn belangrijk op jouw tocht? Waar wil je van dichtbij naar kijken?

Van een tocht langs onze Belgische kust tot een trip langs een legendarische pelgrimsroute: ontdek hier welke wandeltrip bij jou zou kunnen passen.

DE VOERSTREEK

Rustig glooiende wandelpaden langs filmische holle wegen: in de Voerstreek wandelen we naar perspectief in alle stilte.

50 kilometer in drie stapdagen

Alle details →

DE BELGISCHE KUSTLIJN

Vergezeld van de eeuwige deining wandelen we onszelf tot stilstand langs de Belgische kust. Duinen en strand, polder en bos: onze tocht brengt variatie en zuurstof.

80 kilometer in 5 stapdagen

Alle details →

OOSTENRIJK

Flink wat hoogtemeters doen in het onmetelijke groen van berg en dal, dat staat in Oostenrijk op het programma. Het kalme perspectief dat je hier ervaart is ongeëvenaard.

115 kilometer in 7 stapdagen

Alle details →

CAMINO FRANCES

De Camino Frances moet je beleven om te begrijpen. De hele streek ademt Camino, de hele wereld stapt er met hetzelfde doel.

120 kilometer in 5 stapdagen of 215 kilometer in 9 stapdagen

Alle details →

MAATWERK

Wil je op stap met je team of met de bijzondere doelgroep onder je vleugels? Een Wandelend Perspectief op maat van jullie noden brengt verbinding en introspectie.

Tijdsduur, bestemming en programma bepalen we in onderling overleg. 

Alle details →

Een tocht met Wandelend Perspectief is tijd mogen nemen. Voet voor voet vooruit. We maken er geen cross van. We gaan niet voor grootse prestaties. Al wat we doen is wandelen, ademen, babbelen, stil zijn. Zonder stress, maar met veel goesting. Want dat brengt rust en perspectief.

de aanpak van Wandelend Perspectief →
aanpak

Zin om samen met mij jouw perspectief te wandelen?
Laat maar horen, ik trek mijn schoenen al aan!