deelnemers8 tot 12 deelnemers

deelnemers80 km

deelnemers5 stapdagen

deelnemers4 overnachtingen

Thema: ‘De zee klotst voort in eindeloze deining’ — Met Ludo

De kracht van de eenvoud, dat toont deze wandeltocht van de Franse grens naar de Nederlandse, via onze kustlijn. De zilte zee aan onze linkerzijde. De meerdaagse wandeling van De Panne tot Knokke voert ons langs strand en duinen, langs bossen en polders. Van traditionele dorpjes tot de Uitkerkse Polder: verrassingen zijn er onderweg genoeg. En lekkers uit de zee, dat ook.

Wanneer?

  • 16 – 20 mei 2024
  • 17 – 20 oktober 2024

Waar?

We wandelen van De Panne naar Knokke en overnachten op verschillende locaties onderweg.

Voor wie?

Voor wie graag speelt en verdwaalt in de zee in al haar facetten: haar schoonheid, haar gevaar, haar poëzie.

Wat kost het?

De richtprijs is 1050 euro* per persoon, op basis van een individuele kamer met ontbijt. Aan de kust zijn prijzen nogal seizoensgebonden, dus deze prijs is onder voorbehoud.

Wat heb je nodig?

  • een gemiddelde conditie
  • stevige wandelschoenen
  • Een goede rugzak met een minimale inhoud van 35 liter (op deze tocht draag je zelf je bagage)
  • eventueel wandelstokken als hulpmiddel
  • wandelkledij voor alle weersomstandigheden
  • een verbandsetje
  • een wandeldagboekje is een leuke extra
belgische kustlijn

Hoe gaan we te werk?

Stuur me een mailtje en ik bel jou spoedig op om kennis te maken. Aan de hand van dat gesprek match ik de potentiële deelnemers met elkaar tot een fijne groep. Ten laatste twee weken voor vertrek ontmoeten de deelnemers elkaar persoonlijk. Ik doe het programma uit de doeken en geef de nodige tips mee. Je gaat op eigen houtje naar onze startplaats in De Panne. Na onze wandeltocht kan je met de kusttram terug naar De Panne of met de trein naar huis vanuit Knokke.

* Dit is een richtprijs. Het zou zonde zijn als je om louter financiële redenen niet aan een Wandelend Perspectief kan beginnen. Wil je dus graag mee, maar is deze prijs echt te hoog voor je? Laat het me weten en we spreken samen een aangepast tarief af, in alle discretie.

Een tocht met Wandelend Perspectief is tijd mogen nemen. Voet voor voet vooruit. We maken er geen cross van. We gaan niet voor grootse prestaties. Al wat we doen is wandelen, ademen, babbelen, stil zijn. Zonder stress, maar met veel goesting. Want dat brengt rust en perspectief.

de aanpak van Wandelend Perspectief →
aanpak

Goesting gekregen om samen een ruisend stukje België te ontdekken?
Ik sta al klaar!