deelnemers6 tot 10 deelnemers

deelnemers120 / 215 km

deelnemers5 stapdagen, 6 nachten

deelnemers9 stapdagen, 10 nachten

Thema: ‘Op een kantelpunt en uit de impasse’ — Met Ludo en Greet

Dit is de pittigste tocht die je met Wandelend Perspectief kan ondernemen, maar wel één van mythische proporties. Op de pelgrimsweg ‘Camino Frances’ kom je mensen uit alle uithoeken van de wereld tegen en word je overal enthousiast begroet met ‘Buen Camino’. Iedereen heeft er hetzelfde doel, maar ook zijn eigen beweegredenen. We wandelen mét bagage, van plek naar plek. De prachtige tocht voert langs kleine en grotere dorpen, steden als Pamplona, Burgos, Astorga en Logrono. Geschiedenis en spiritualiteit reizen met ons mee.

Wanneer?

  • 26 september – 6 oktober 2024

Waar?

Voor de Camino Frances biedt Wandelend Perspectief twee mogelijkheden: een tocht van Saint-Jean-Pied-De-Port naar Logrono, of een tocht van Sarria naar Santiago de Compostela.

Voor wie?

Voor mensen die wat zijn vastgelopen en hun leven over een andere boeg willen gooien, op één of verschillende domeinen van hun leven – werk, relatie, project etc.

Wat kost het?

Kortste tocht: 1350 euro* per persoon, kamer met ontbijt.

Langste tocht: 1995 euro* per persoon, kamer met ontbijt.

Niet inbegrepen: vervoer naar locatie.

Wat heb je nodig?

  • een goede conditie, want hier ga je wel wat hoogtemeters afleggen
  • de betere wandelschoenen die al goed zijn ingelopen
  • Een goede rugzak met een minimale inhoud van 35 liter, want je bagage draag je zelf
  • wandelstokken
  • goede wandelkledij in lichte stoffen, goede wandelsokken
  • een verbandsetje
  • een wandeldagboekje is een leuke extra
camino frances

Hoe gaan we te werk?

Stuur me een mailtje en ik bel jou spoedig op om kennis te maken. Aan de hand van dat gesprek match ik de potentiële deelnemers met elkaar tot een fijne groep. Een drietal weken voor we vertrekken, ontmoeten de deelnemers elkaar persoonlijk. Ik vertel wat we zoal gaan doen en geef tips mee ter voorbereiding. Vervoer van en naar onze vertrekplaats regel je zelf. Afspreken met andere deelnemers kan altijd. Ik sta jullie bij met raad en daad.

* Dit is een richtprijs. Het zou zonde zijn als je om louter financiële redenen niet aan een Wandelend Perspectief kan beginnen. Wil je dus graag mee, maar is deze prijs echt te hoog voor je? Laat het me weten en we spreken samen een aangepast tarief af, in alle discretie.

Een tocht met Wandelend Perspectief is tijd mogen nemen. Voet voor voet vooruit. We maken er geen cross van. We gaan niet voor grootse prestaties. Al wat we doen is wandelen, ademen, babbelen, stil zijn. Zonder stress, maar met veel goesting. Want dat brengt rust en perspectief.

de aanpak van Wandelend Perspectief →
aanpak

Je innerlijke pelgrim loslaten op een historisch wandelpad?
Geef me een seintje, want ik wil terug.