Wandelen is even je gedachten laten lopen.

Wandelen is even je gedachten laten lopen.

deelnemerséén deelnemer

deelnemers12 km (halve dag) / 20 km (volledige dag)

deelnemers4 of 8 uur

deelnemersWenduine

Heb je het gevoel dat je een beetje vastzit? Op het werk, in een relatie, in een zorgrol, of op welke manier dan ook? Misschien zorgt een één-op-één wandelsessie met mij, Ludo van Wandelend Perspectief, wel voor een onverwachte opening. Want wie weet is een simpele ‘zeg het eens’ net wat je nodig hebt om opnieuw perspectief te zien.

We leren elkaar kennen tijdens een ontbijt of lichte lunch en gaan samen op pad. We wandelen een goeie tien of twintig kilometer, langs strand en duinbossen. Het is een zalig gevarieerde wandeling die zuurstof geeft. Onderweg praat jij (misschien), luister ik en geef ik raad waar ik kan.

Wanneer?

  • dinsdag-, donderdag- of vrijdagvoormiddag
    van 9 tot 13 u.
  • maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagnamiddag van 14 tot 18 u.

Wat kost het?

  • halve dag: 250 euro* (ontbijt of lunch inbegrepen)
  • volledige dag: 475 euro* (ontbijt en lunch inbegrepen)

Wat heb je nodig?

Niets meer dan je goesting, een goede wandelschoen, iets tegen de regen en iets tegen de zon.

hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk?

Stuur me een mailtje en ik bel jou spoedig op om kennis te maken. Gaan we ervoor, dan leggen we samen een datum vast. Jij komt op de afgesproken dag naar mijn locatie aan zee. Ik zorg voor een ontbijt (ochtendsessie) of lichte lunch (namiddagsessie), tenzij je ervoor kiest om niet samen te eten.

Liever ergens anders?

Is het voor jou moeilijk om naar Wenduine te komen? We bekijken samen wat wel haalbaar is – misschien is er vertrouwd wandelterrein in jouw buurt? – en ik maak een offerte op maat voor je op.

* Dit is een richtprijs. Het zou zonde zijn als je om louter financiële redenen niet aan een Wandelend Perspectief kan beginnen. Wil je dus graag mee, maar is deze prijs echt te hoog voor je? Laat het me weten en we spreken samen een aangepast tarief af, in alle discretie.

Een tocht met Wandelend Perspectief is tijd mogen nemen. Voet voor voet vooruit. We maken er geen cross van. We gaan niet voor grootse prestaties. Al wat we doen is wandelen, ademen, babbelen, stil zijn. Zonder stress, maar met veel goesting. Want dat brengt rust en perspectief.

de aanpak van Wandelend Perspectief →
aanpak

Zin om samen met mij jouw perspectief te wandelen?
Laat maar horen, ik trek mijn schoenen al aan!