deelnemers6 tot 10 deelnemers

deelnemers115 km

deelnemers (met hoogteverschillen

deelnemerstot 1300 meter per dag)

deelnemers6 stapdagen

deelnemers7 overnachtingen

Thema: ‘Ik en al die anderen’ / ‘Even (mezelf) iets geven’ — Met Ludo en Greet

Nog nooit de Oostenrijkse bergen bezocht buiten het skiseizoen? Je weet niet wat je mist. De rust en het uitzicht zijn fenomenaal. Onze groepstocht met Wandelend Perspectief leidt naar het prachtige Gurgltal. We gaan stevig klimmen tijdens onze dagtochten, onder andere naar de hooggelegen Muttekopf Hütte. Een goede voorbereiding is voor deze trip dan ook nodig. Thuiskomen doen we in een pension waar niet zozeer grote luxe maar wel warme gastvrijheid primeert.

Wanneer?

  • ‘Ik en al die anderen’: 19 – 26 juni 2024
  • ‘Even (mezelf) iets geven’: 10 – 18 september 2024

Waar?

We logeren tijdens onze wandelweek in Gasthof Seewald, een rustig pension in Strad nabij Imst. Het pension wordt al jaren geleid door de gastvrije familie Donnemiller. Van daaruit doen we dagtochten.

Voor wie?

‘Ik en al die anderen’: voor mensen die wat vastzitten in een specifieke relatie – met hun partner, kind, collega, noem maar op – of voor wie relaties in het algemeen moeilijker zijn.

‘Even (mezelf) iets geven’: voor mensen die op hun fysieke en lichamelijke grenzen botsen en een antwoord zoeken op stressklachten. Voor mensen die al wandelend willen ‘ont-moeten’.

Wat kost het?

1190 euro* per persoon, halfpension.

Niet inbegrepen: vervoer naar de locatie.

Wat heb je nodig?

  • een goede conditie
  • stevige wandelschoenen
  • wandelkledij voor alle weersomstandigheden
  • Een dagrugzak
  • wandelstokken als hulpmiddel
  • een wandeldagboekje is een leuke extra
oostenrijk

Hoe gaan we te werk?

Stuur me een mailtje en ik bel jou spoedig op om kennis te maken. Aan de hand van dat gesprek match ik de potentiële deelnemers met elkaar tot een fijne groep. Een drietal weken voor vertrek ontmoeten de deelnemers elkaar persoonlijk. Ik licht een tipje van de agendasluier en stuur jullie naar huis met tips en wandelweetjes. Vervoer van en naar Oostenrijk regel je zelf. Je kan de trein nemen naar Imst, zelf rijden (850 km vanuit Antwerpen) of eventueel vliegen op Innsbruck.

* Dit is een richtprijs. Het zou zonde zijn als je om louter financiële redenen niet aan een Wandelend Perspectief kan beginnen. Wil je dus graag mee, maar is deze prijs echt te hoog voor je? Laat het me weten en we spreken samen een aangepast tarief af, in alle discretie.

Een tocht met Wandelend Perspectief is tijd mogen nemen. Voet voor voet vooruit. We maken er geen cross van. We gaan niet voor grootse prestaties. Al wat we doen is wandelen, ademen, babbelen, stil zijn. Zonder stress, maar met veel goesting. Want dat brengt rust en perspectief.

de aanpak van Wandelend Perspectief →
aanpak

Goesting om samen in het Oostenrijkse Gurgltal te duiken?
Ik kan ook niet wachten.